Pat
J-GLOBAL ID:201303043263254596
小麦含有米菓およびその製造方法
Inventor:
,
,
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
,
Agent (3):
平木 祐輔
, 石井 貞次
, 藤田 節
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2006223454
Publication number (International publication number):2008043281
Patent number:4744395
Application date: Aug. 18, 2006
Publication date: Feb. 28, 2008
Claim (excerpt):
【請求項1】 5重量%〜50重量%の低アミロース小麦及び50重量%以上の米を含む、水分含量15%以下、糊化度80%以上、比容積2.5ml/g以上、破断応力5kgf以下である、小麦含有米菓。
IPC (2):
A23G 3/48 ( 200 6.01)
, A23G 3/50 ( 200 6.01)
FI (1):
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (17)
-
特開昭58-094347
-
特開昭55-034076
-
特開昭53-096359
-
あられ菓子及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-181093
Applicant:原尻教和
-
菓子用穀粉及びそれを用いて製造される菓子
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平10-252318
Applicant:千葉製粉株式会社, 農林水産省農業研究センター所長
-
発芽玄米加工食品及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-381566
Applicant:独立行政法人食品総合研究所, 大坪研一, 岡留博司, 奥西智哉, 鈴木啓太郎
-
発芽小麦粉の製造方法及び発芽小麦粉を用いた食品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-152567
Applicant:日東製粉株式会社
-
米菓の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-032777
Applicant:茨城県, 関口醸造株式会社
-
機能性米菓
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2005-058614
Applicant:独立行政法人食品総合研究所, 茨城県, 関口醸造株式会社
-
薬剤、食品、および栄養補助剤のための制御放出システム
Gazette classification:公表公報
Application number:特願2006-508716
Applicant:サルヴォナエルエルシー
-
米菓の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-325406
Applicant:凸版印刷株式会社
-
鰯入りの洋菓子
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-342097
Applicant:藤田秀治
-
特開昭55-042524
-
成形スナックの製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平9-331124
Applicant:松谷化学工業株式会社
-
パン用小麦粉及びそれを用いたパン類
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2004-221887
Applicant:独立行政法人農業・生物系特定産業技術研究機構, 江別製粉株式会社
-
超強力小麦粉含有改質米粉及びその改質米粉を用いた米粉食品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2002-380937
Applicant:独立行政法人農業・生物系特定産業技術研究機構, 生物系特定産業技術研究推進機構
-
菓子の製造方法並びに菓子用プレミックス
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2003-041509
Applicant:鳥越製粉株式会社
Show all
Cited by examiner (17)
-
特開昭58-094347
-
特開昭55-034076
-
特開昭53-096359
-
あられ菓子及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-181093
Applicant:原尻教和
-
菓子用穀粉及びそれを用いて製造される菓子
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平10-252318
Applicant:千葉製粉株式会社, 農林水産省農業研究センター所長
-
発芽玄米加工食品及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-381566
Applicant:独立行政法人食品総合研究所, 大坪研一, 岡留博司, 奥西智哉, 鈴木啓太郎
-
発芽小麦粉の製造方法及び発芽小麦粉を用いた食品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-152567
Applicant:日東製粉株式会社
-
米菓の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-032777
Applicant:茨城県, 関口醸造株式会社
-
機能性米菓
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2005-058614
Applicant:独立行政法人食品総合研究所, 茨城県, 関口醸造株式会社
-
薬剤、食品、および栄養補助剤のための制御放出システム
Gazette classification:公表公報
Application number:特願2006-508716
Applicant:サルヴォナエルエルシー
-
米菓の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-325406
Applicant:凸版印刷株式会社
-
鰯入りの洋菓子
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-342097
Applicant:藤田秀治
-
特開昭55-042524
-
成形スナックの製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平9-331124
Applicant:松谷化学工業株式会社
-
パン用小麦粉及びそれを用いたパン類
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2004-221887
Applicant:独立行政法人農業・生物系特定産業技術研究機構, 江別製粉株式会社
-
超強力小麦粉含有改質米粉及びその改質米粉を用いた米粉食品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2002-380937
Applicant:独立行政法人農業・生物系特定産業技術研究機構, 生物系特定産業技術研究推進機構
-
菓子の製造方法並びに菓子用プレミックス
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2003-041509
Applicant:鳥越製粉株式会社
Show all
Return to Previous Page