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J-GLOBAL ID:201303043263254596

小麦含有米菓およびその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 平木 祐輔 ,  石井 貞次 ,  藤田 節
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2006223454
Publication number (International publication number):2008043281
Patent number:4744395
Application date: Aug. 18, 2006
Publication date: Feb. 28, 2008
Claim (excerpt):
【請求項1】 5重量%〜50重量%の低アミロース小麦及び50重量%以上の米を含む、水分含量15%以下、糊化度80%以上、比容積2.5ml/g以上、破断応力5kgf以下である、小麦含有米菓。
IPC (2):
A23G 3/48 ( 200 6.01) ,  A23G 3/50 ( 200 6.01)
FI (1):
A23G 3/00 104
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (17)
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Cited by examiner (17)
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