Pat
J-GLOBAL ID:201403020184123092
良渋皮剥皮系ニホングリ品種の冷凍渋皮剥皮法
Inventor:
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (3):
平木 祐輔
, 石井 貞次
, 藤田 節
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2010009666
Publication number (International publication number):2011147365
Patent number:5429874
Application date: Jan. 20, 2010
Publication date: Aug. 04, 2011
Claim (excerpt):
【請求項1】 凍結後のニホングリ品種ぽろたん(品種登録第15658号)又はその系統品種の完熟果実に傷を付けて鬼皮と渋皮を同時に剥皮することを特徴とする、クリの渋皮剥皮方法。
IPC (2):
A23N 5/08 ( 200 6.01)
, A23L 1/212 ( 200 6.01)
FI (2):
A23N 5/08 A
, A23L 1/212 A
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
-
栗の鬼皮渋皮冷凍一斉剥離法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-086393
Applicant:森本由希子
-
特開平3-183462
-
良渋皮剥皮系ニホングリ品種の渋皮剥皮法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2006-233535
Applicant:独立行政法人農業・食品産業技術総合研究機構
-
特開昭51-082751
-
栗の鬼皮剥皮方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2002-255823
Applicant:森本良一
Show all
Return to Previous Page