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J-GLOBAL ID:201403052185793732

経口免疫寛容を誘導するペプチド組成物およびその調製方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 特許業務法人 もえぎ特許事務所
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2010036982
Publication number (International publication number):2011173800
Patent number:5515031
Application date: Feb. 23, 2010
Publication date: Sep. 08, 2011
Claim (excerpt):
【請求項1】牛乳由来のたんぱく質であるカゼインをバチルス・リケニホルミス(Bacillus licheniformis)由来のアルカリ性エンド型たんぱく質分解酵素でpH9.5〜10.5、温度50〜60°C、反応温度2〜4時間分解することにより得られる経口免疫寛容誘導能を有するペプチド組成物を有効成分として含むことを特徴とする、T細胞反応性を示す経口免疫寛容誘導剤。
IPC (3):
A61K 38/00 ( 200 6.01) ,  A61P 37/08 ( 200 6.01) ,  A23J 3/10 ( 200 6.01)
FI (3):
A61K 37/02 ,  A61P 37/08 ,  A23J 3/10
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (1) Cited by examiner (1)
Article cited by the Patent:
Cited by applicant (1)
  • Enzymes. XLII. Aspergillus proteinase. 4. Hydrolysis of protein by semi-alkaline proteinase from
Cited by examiner (1)
  • Enzymes. XLII. Aspergillus proteinase. 4. Hydrolysis of protein by semi-alkaline proteinase from

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