Art
J-GLOBAL ID:201502226723010834   Reference number:15A0527251

Proposed Foodstuffs and Menu Based on the Nutritional Assessment of Food Distributed by Volunteers after the Great East Japan Earthquake

東日本大震災におけるボランティアによる炊き出しメニューの栄養評価からみた食品及び料理提案の試み
Author (17):
Material:
Volume: 66  Issue:Page: 158-166  Publication year: Apr. 15, 2015 
JST Material Number: F0763A  ISSN: 0913-5227  CODEN: NKGAEB  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=15A0527251&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=F0763A") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food in general  ,  Nutrition survey 
Reference (15):
  • 1) 兵庫県保健部健康課. 兵庫県災害時食生活改善活動ガイドライン. 交友印刷, 1996
  • 2) 新潟県福祉保健部. 新潟県災害時栄養・食生活支援活動ガイドライン. 2006
  • 3) 新潟県福祉保健部. 新潟県災害時栄養・食生活支援活動ガイドライン実践編. 2008
  • 4) 日本調理科学会, 特定非営利活動法人キャンパー. 災害時炊き出しマニュアル2009~2010年版. 特定非営利活動法人キャンパー事務局, 2009
  • 5) 迫和子, 下浦佳之, 小松龍史. 特集東日本大震災への対応その1災害時の栄養問題と管理栄養士・栄養士の必要性. 日本栄養士会雑誌. 2011, 54, 471-472
more...

Return to Previous Page