Art
J-GLOBAL ID:201502228102289838   Reference number:15A0118140

脱ヒ素加工した海藻ウガノモクの食品としての安全性の考察

Author (1):
Material:
Issue: 13  Page: 43-46  Publication year: Dec. 2014 
JST Material Number: L1025A  ISSN: 0917-1851  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Marine algae(=seaweeds)  ,  Food quality 
Substance index (2):
Substance index
Chemical Substance indexed to the Article.
Reference (5):
  • 青木央、宮崎俊一、安井肇:ウガノモクの簡単な脱ヒ素加工の技術開発、北海道立工業技術センター研究報告第No.12(2012)p1-5
  • 中西準子:化学物質の初期リスク評価書 砒素及びその無機化合物、独立行政法人製品評価技術基盤機構、財団法人化学物質評価研究機構(独立行政法人新エネルギー・産業技術総合開発機構委託事業) No.130(2008) p112-138
  • 日本薬学会編:衛生試験法注解2010「1.3遺伝毒性試」験法」金原出版株式会社 (東京) (2010) p137-157
  • 日本食品科学工学編:新食品分析法「溶媒抽出-原子吸光法を用いるヒ素の化学形態による分別定量法」株式会社光琳 (東京) (1996) p250-251
  • 財団法人日本公定書協会編:第15改正日本薬局方 株式会社じほう (東京) (2006) p524-525
Terms in the title (5):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page