Pat
J-GLOBAL ID:201703019643792517

魚醤油の製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (4): 平木 祐輔 ,  藤田 節 ,  島村 直己 ,  池田 直俊
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2016112025
Publication number (International publication number):2017216898
Application date: Jun. 03, 2016
Publication date: Dec. 14, 2017
Summary:
【課題】本発明の目的は、アルギニン濃度が高い魚醤油を作製可能な製造方法を提供することである。【解決手段】本発明は、サクラマスを含む原料を、40°C以上の温度下に配置し、タンパク分解物を得る消化工程を含む、魚醤油の製造方法に関する。【選択図】なし
Claim (excerpt):
サクラマスを含む原料を40°C以上の温度下に配置し、タンパク分解物を得る消化工程を含む、魚醤油の製造方法。
IPC (1):
A23L 27/50
FI (1):
A23L27/50 B
F-Term (4):
4B039LB12 ,  4B039LC17 ,  4B039LG14 ,  4B039LP18
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
  • 付録「やさしい醤油の技術」

Return to Previous Page