Rchr
J-GLOBAL ID:201901018305873600   Update date: Dec. 01, 2021

Koiwai Kaori

コイワイ カオリ | Koiwai Kaori
Affiliation and department:
Job title: Research Assistant
Research field  (1): Nutrition and health science
Papers (6):
more...
MISC (4):
Lectures and oral presentations  (4):
  • 神奈川県A町国保特定健診受診者の 加工食品の利用と栄養素等摂取状況及びBMIの関連
    (2018)
  • 市町村国保の特定健診受診者における食塩摂取源の把握:見える塩・見えない塩に着目した分析から地域の対策へ
    (2018)
  • Consumption of ultra-processed foods among Japanese middle-aged adults and the associations with dietary intakes and BMI.
    (21th International Congress of Nutrition 2017)
  • CONSUMPTION OF ULTRA-PROCESSED FOODS AMONG JAPANESE MIDDLE-AGED ADULTS AND THE ASSOCIATIONS WITH DIETARY INTAKES AND BMI
    (ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM 2017)
Education (1):
  • - 2019 Kagawa Nutrition University
Professional career (1):
  • 博士(栄養学)栄博甲第49号 (女子栄養大学大学院 栄養学研究科 栄養学専攻)
Work history (1):
  • 2019/04/01 - 現在 Research Associate Kagawa Nutrition University
Committee career (3):
  • 2021/05 - 日本健康教育学会 若手の会 オブザーバー
  • 2019/05 - 2021/04 日本健康教育学会 若手の会 委員長
  • 2017/05 - 2019/04 日本健康教育学会 若手の会 総務・会計
Awards (1):
  • 2018/02 - 学校法人香川栄養学園 第21回香川綾・芳子奨励賞
Association Membership(s) (3):
日本公衆衛生学会 ,  日本健康教育学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page