Pat
J-GLOBAL ID:201903000864118626

硬肉モモを粉質化させずに軟化させる方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 特許業務法人平木国際特許事務所
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2018028662
Publication number (International publication number):2019140976
Application date: Feb. 21, 2018
Publication date: Aug. 29, 2019
Summary:
【課題】硬肉モモを粉質化させずに軟化させる方法を提供することを目的とする。【解決手段】硬肉モモをオーキシン剤で処理する工程を含む、硬肉モモを粉質化することなく軟化させる方法。【選択図】図2
Claim (excerpt):
オーキシン剤を有効成分として含む、硬肉モモを粉質化することなく軟化させるための硬肉モモ軟化剤。
IPC (1):
A23B 9/26
FI (1):
A23B9/26
F-Term (5):
4B169AA04 ,  4B169HA11 ,  4B169KA10 ,  4B169KB01 ,  4B169KC34
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 硬肉モモのエチレン処理方法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願2002-281579   Applicant:独立行政法人農業・生物系特定産業技術研究機構
  • 植物鮮度保持剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平11-366653   Applicant:花王株式会社
  • 植物鮮度保持剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平11-215861   Applicant:花王株式会社
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (3)

Return to Previous Page