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J-GLOBAL ID:202003017446046679
硬肉モモ軟化剤
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (1):
特許業務法人平木国際特許事務所
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2019072027
Publication number (International publication number):2020167965
Application date: Apr. 04, 2019
Publication date: Oct. 15, 2020
Summary:
【課題】硬肉モモを軟化させる手段の提供。【解決手段】硬肉モモを粉質化することなく軟化させるための、合成オーキシンを用いた、硬肉モモ軟化剤。前記硬肉モモ軟化剤と、1種以上の農業上許容される成分とを含有する、硬肉モモを軟化させるための農業化学組成物、及び硬肉モモを軟化させる方法。【選択図】なし
Claim (excerpt):
式(I)〜(III):
IPC (3):
A23L 19/00
, C07C 69/616
, C07C 59/68
FI (3):
A23L19/00 Z
, C07C69/616
, C07C59/68
F-Term (6):
4B016LG01
, 4B016LK02
, 4B016LP13
, 4H006AA01
, 4H006AB99
, 4H006BS10
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
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硬肉モモを粉質化させずに軟化させる方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2018-028662
Applicant:国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
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Journal of Experimental Botany,2013年,Vol.64,No.4,pp.1049-1059
-
Guoshu Xuenhao(果樹学報),2015年,Vol.32,No.2,pp.200-205
-
園芸学研究 別冊,2008年,Vol.7,No.2,p.640
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