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J-GLOBAL ID:202103003988927678

おかわかめを材料とする食品加工物とその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 下田 佳男
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2016137130
Publication number (International publication number):2018007588
Patent number:6871692
Application date: Jul. 11, 2016
Publication date: Jan. 18, 2018
Claim (excerpt):
【請求項1】 濃度を1%以上3%までの炭酸水素ナトリウム水溶液を沸騰させ、刻んだおかわかめの葉を該沸騰した炭酸水素ナトリウム水溶液に60秒から300秒浸漬することにより、該おかわかめの葉の緑色を黒色又は灰色にする葉組織内の成分を溶出させて除去又は低減せしめる方法。
IPC (1):
A23B 7/06 ( 200 6.01)
FI (1):
A23B 7/06
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (6)
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Cited by examiner (10)
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Article cited by the Patent:
Cited by applicant (1)
  • "おかわかめ(雲南百薬)の花・成分・効能・食べ方|Welcome to Temy Blog"、[online], 20140929
Cited by examiner (3)
  • "おかわかめ(雲南百薬)の花・成分・効能・食べ方|Welcome to Temy Blog"、[online], 20140929
  • "おかわかめ(雲南百薬)の花・成分・効能・食べ方|Welcome to Temy Blog"、[online], 20140929
  • "おかわかめ(雲南百薬)の花・成分・効能・食べ方|Welcome to Temy Blog"、[online], 20140929

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