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J-GLOBAL ID:202203004439868663

柿ポリフェノール分解物の製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (4): 特許業務法人創成国際特許事務所 ,  松井 茂 ,  宮尾 武孝 ,  特許業務法人創成国際特許事務所
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2018050541
Publication number (International publication number):2019163211
Patent number:7178652
Application date: Mar. 19, 2018
Publication date: Sep. 26, 2019
Claim (excerpt):
【請求項1】 柿ポリフェノール含有物を亜臨界水で処理することを特徴とする柿ポリフェノール分解物の製造方法であって、前記柿ポリフェノール分解物は、そのポリフェノールの分子量分布における平均分子量が5000~100000であり、そのポリフェノール含有量が乾燥固形分換算で50~90質量%である、該柿ポリフェノール分解物の製造方法。
IPC (5):
A23L 33/105 ( 201 6.01) ,  A61K 36/44 ( 200 6.01) ,  A61K 31/353 ( 200 6.01) ,  A61P 3/10 ( 200 6.01) ,  A61P 43/00 ( 200 6.01)
FI (5):
A23L 33/105 ,  A61K 36/44 ,  A61K 31/353 ,  A61P 3/10 ,  A61P 43/00 111
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3) Cited by examiner (3)
Article cited by the Patent:
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