Zhu Lin について
Institute of Agricultural Products Processing, Ningbo Academy of Agricultural Science, Ningbo Key Laboratory for Preservation Engineering of Agricultural Products について
Ling Jiangang について
Institute of Agricultural Products Processing, Ningbo Academy of Agricultural Science, Ningbo Key Laboratory for Preservation Engineering of Agricultural Products について
Shang Haitao について
Institute of Agricultural Products Processing, Ningbo Academy of Agricultural Science, Ningbo Key Laboratory for Preservation Engineering of Agricultural Products について
Lin Xudong について
Institute of Agricultural Products Processing, Ningbo Academy of Agricultural Science, Ningbo Key Laboratory for Preservation Engineering of Agricultural Products について
Yu Jingfen について
Institute of Agricultural Products Processing, Ningbo Academy of Agricultural Science, Ningbo Key Laboratory for Preservation Engineering of Agricultural Products について
Chen Shuyin について
Institute of Agricultural Products Processing, Ningbo Academy of Agricultural Science, Ningbo Key Laboratory for Preservation Engineering of Agricultural Products について
Shipin yu Jixie について
褐変 について
露 について
保蔵 について
果肉 について
品質 について
冷害 について
滴定 について
因子分析 について
凝固点 について
電気伝導率 について
決定係数 について
溶解性固形物 について
温度範囲 について
controlled freezing-point storage について
storage について
Hujingmilu について
juicy peaches について
食品製造・加工・保蔵法一般 について
セラミック・磁器の性質 について
氷 について
露 について
桃 について
貯蔵 について