Rchr
J-GLOBAL ID:200901002991168525   Update date: Apr. 17, 2024

Aoki Takayoshi

アオキ タカヨシ | Aoki Takayoshi
Affiliation and department:
Job title: Professor,Professor
Research field  (2): Animal production science ,  Food sciences
Research keywords  (4): 畜産製造学 ,  食品化学 ,  Animal Products Processing ,  Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 1990 - リン酸化による食品タンパク質の機能特性の改善
  • 1990 - リンタンパク質の食品機能
  • 1985 - カゼインミセル中のミセル性リン酸カルシウム架橋
  • リン酸化による食品タンパク質の機能特性の改善
  • Micellar Calcium Phosphate Cross-linkage in Casein Micelles
Show all
Papers (1):
MISC (158):
Books (11):
  • 動物資源利用学(共著)
    文永堂出版 1998
  • Interactions of Food Proteins in Food Tchnology
    American Chemical Society. 1996
  • Interactions of Food Proteins Food Tchnology
    American Chemical Society. (共著) 1996
  • 乳の科学(共著)
    朝倉書店 1996
  • Interactions of Food Proteins in Food Tchnology
    American Chemical Society. 1996
more...
Education (4):
  • - 1968 Nagoya University
  • - 1968 Nagoya University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1966 Nagoya University School of Agricultural Sciences
  • - 1966 Nagoya University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Work history (7):
  • 2009/04 - 現在 Kagoshima University
  • 1978 - 1995 Kagoshima University
  • 1978 - 1995 Kagoshima University, Associate Professor
  • 1995 - - 鹿児島大学 教授
  • 1995 - - Kagoshima University, Professor
Show all
Committee career (2):
  • 2000 - 日本酪農農科学会 副会長
  • 1998 - 日本栄養・食糧学会 評議員
Awards (2):
  • 1994 - 日本酪農科学会
  • 1986 - 森永奉仕会賞
Association Membership(s) (5):
日本酪農農科学会 ,  アメリカ酪農科学会(American Dairy Science Association) ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本畜産学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page