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J-GLOBAL ID:200901016285723860   Update date: Sep. 13, 2022

Ishikawa Yukihiro

イシカワ ユキヒロ | Ishikawa Yukihiro
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品化学 ,  Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (12):
  • 良質の発芽玄米の開発
  • 食品の貯蔵と品質改善に関する研究
  • GABAに富む発芽玄米の開発
  • 魚醤油の矯臭に関する研究
  • 食品の氷温貯蔵に関する研究
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MISC (9):
Works (4):
  • 水温処理によるコメの食味改善に関する研究
    1999 - 2000
  • GABAに富む発芽玄米の製造
  • Joint Research on Pre-Germinated Brown Rice with High GABA
  • Joint Research on Flavor Improvement of Rice Under "Hyo-on" Conditions
Education (2):
  • - 1964 Tottori University Faculty of Agriculture
  • - 1964 Tottori University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Ph.D. (The University of Tokyo)
Work history (8):
  • 1987 - - 鳥取大学 教授
  • 1987 - - Tottori University, Professor
  • 1976 - 1986 Tottori University
  • 1976 - 1986 Tottori University, Associate Professor
  • 1970 - 1976 広島県食品工業試験場 研究員
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Committee career (3):
  • 2002 - 日本家政学会 理事
  • 1991 - 日本調理科学会 理事
  • 日本栄養食糧学会 評議員
Association Membership(s) (6):
日本家政学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  アメリカ油化学会(American Oil Chemists' Society) ,  日本油化学 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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