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J-GLOBAL ID:200901024917190245   Update date: Sep. 28, 2022

Sasaki Hiroko

ササキ ヒロコ | Sasaki Hiroko
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 食生活 ,  食品化学 ,  Home Science ,  Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (9):
  • 2005 - 2007 食品中の機能性成分の検索および定量
  • 弁当類の栄養評価
  • 干し椎茸の水もどしに関する研究
  • ミネラルウォーターの成分について
  • Ultrasonication of Tobiko for development of new food stuff
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MISC (111):
Books (3):
  • Nブックス 改訂食品学II
    建帛社 2008
  • 新食品分析ハンドブック(共著)
    (株)建帛社 2000
  • 食品学実験書(共著)
    株式会社 建帛社 1996
Works (4):
  • 飛粉の超音波照射と新食品素材開発
    2001 - 2002
  • Ultrasonication of Tobiko for Development of new food stuff
    2001 - 2002
  • 弁当類の栄養評価-燃焼法によるタンパク質の定量
    2001 -
  • Nutritional Evaluation of the Packed Meal : Combustion Method of Determination of Crude Protein
    2001 -
Education (2):
  • - 1974 Kagawa Nutrition University Kagawa Nutrition University
  • - 1974 Kagawa Nutrition University Faculty of Nutrition
Professional career (1):
  • (BLANK) (Kagawa Nutrition University)
Committee career (3):
  • 2006 - 日本栄養改善学会 評議員
  • 2000 - 2005 日本食品工業学会、日本食品科学工学会 総務委員
  • 1995 - 日本食生活学会 幹事・理事
Awards (1):
  • 2004 - 日本食生活学会貢献賞
Association Membership(s) (5):
日本栄養改善学会 ,  日本食生活学会 ,  日本調理科学学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本食品工業学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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