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J-GLOBAL ID:200901035024503190   Update date: Sep. 25, 2022

MUNEHIRO ODA

オダ ムネヒロ | MUNEHIRO ODA
Research field  (4): Food sciences ,  Applied biochemistry ,  Applied microbiology ,  Cell biology
Research keywords  (8): ミルクタンパク質 ,  腸内細菌 ,  プレバイオティクス ,  プロバイオティクス ,  ビフィズス菌 ,  乳酸菌 ,  Function ,  Food
Papers (72):
MISC (1):
Lectures and oral presentations  (57):
  • Bifidobacterium属の糖質資化性に関する比較研究
    (第15回微生物研究会 2016)
  • Bifidobacterium catenulatum JCM1194の糖質分解酵素に関する研究
    (2016酪農科学シンポジウム 2016)
  • Bifidobacterium pseudocatenulatum JCM1200の糖質分解酵素に関する研究
    (2016年度酪農科学シンポジウム 2016)
  • ホエイペプチドの小腸における水分吸収促進効果および水分補給飲料への応用
    (日本食品科学工学会 2016)
  • 大学陸上長距離選手における乳たんぱく質・微量元素・ビタミン摂取の効果
    (日本スポーツパフォーマンス学会大会 2016)
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Education (1):
  • - 1973 Kyushu University Graduate School, Division of Agriculture
Professional career (1):
  • 医学博士 (岡山大学)
Work history (3):
  • 2008/04 - Nihon University、 College of Bioresource Sciences
  • 1973/04 - 2008/03 Meiji Dairies Corporation
  • Nihon University College of Bioresource Sciences, Department of Food Bioscience and Biotechnology Professor
Committee career (4):
  • 2012/04/01 - 2014/03/31 日本食品科学工学会 評議員
  • 2010/04/01 - 2012/03/31 日本食品科学工学会 授賞選考委員会
  • 2012/03/27 - 日本酪農科学会 評議員
  • 2010/04/01 - 2011/03/31 財団法人 食品薬品安全センター 食品衛生外部精度管理調査成績評価委員会委員
Association Membership(s) (4):
日本農芸化学会 ,  日本口腔衛生学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本酪農科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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