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J-GLOBAL ID:200901050949450720   Update date: Sep. 29, 2022

Mori Mayumi

モリ マユミ | Mori Mayumi
Research field  (2): Food sciences ,  Analytical chemistry
Research keywords  (4): 調理科学 ,  天然有機化学 ,  Science of Cooking ,  Natural Organic Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • ピーマン果実に関する研究
  • あんずに関する研究
  • Studies of Sweet Pepper fruit
  • Studies of Apricots
MISC (42):
Books (2):
  • 調理科学実験「共著」
    株式会社 日本編集社 2000
  • あたらしい調理
    株式会社 日本編集社「共著」 2000
Education (2):
  • - 1966 Sagami Women's University Faculty of Arts and Sciences
  • - 1966 Sagami Women's University Faculty of Arts and Science
Work history (9):
  • 1987 - 1995 Sagami Women's University
  • 1987 - 1995 Sagami Womens University, Lecturer
  • 1995 - - 相模女子大学 助教授
  • 1995 - - Sagami Womens University, Assistant Professor
  • 1971 - 1987 Sagami Women's University
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Association Membership(s) (5):
日本食品化学学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本食生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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