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J-GLOBAL ID:200901055214331150
Update date: Aug. 24, 2022
Yoshioka Yumi
ヨシオカ ユミ | Yoshioka Yumi
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Affiliation and department:
Nagano Prefectural College Faculty of Human Life Science
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Detailed information
Job title:
Lecturer
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (3):
食生活
, 栄養教育
, -栄養調査
Research theme for competitive and other funds (5):
2010 - 発芽玄米入り米飯給食の実態とその摂取が中学生の健康に与える影響
2007 - 長野県における淡水魚の食習慣
2003 - スポーツ選手への栄養サポート
1996 - 大学生の食生活の実態調査および食育ランチの取り組み
-
MISC (20):
The use of germinted unpolished rice in school lunches and its influence on the health of junior school students. 2010. 65. 51-59
Fresh water fish in dietary habits of high school students in eastern Nagano. 2010. 65. 27-35
小木曽加奈, 吉岡由美, 佐藤晶子, 鈴木和江, ま賀沢弥子. 長野県伝統食材「鯉」の食経験が嗜好に及ぼす影響. 日本味と匂学会誌. 2010. 17. 3. 359-362
The dining habits of the tradition ingredient "Saku carp" in high school students in the Saku area of Nagano Prefecture. 2009. 64. 39-48
小木曽加奈, 吉岡由美, 近藤君夫, 中澤弥子. 産地によるコイ刺身の呈味特性. 日本味と匂学会誌. 2009. 16. 3. 451-454
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Lectures and oral presentations (9):
発芽玄米入り米飯給食の日常的な摂取が中学生の健康に及ぼす影響
(日本家政学会第62回大会 2010)
長野県東信地方における発芽玄米の学校給食への利用
(第57回日本栄養改善学会 2010)
長野県東信地方の高校生の淡水魚の食習慣
(日本調理科学会平成21年度大会 2009)
伝統食材「鯉」についてのアンケート調査 -長野県東信地方の高校生を対象としてー
(第56回日本栄養改善学会 2009)
コイ刺身の食味と物性
(日本調理科学会平成20年度大会 2008)
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Education (2):
- 1976 Kagawa Nutrition University Kagawa Nutrition University
- 1976 Kagawa Nutrition University Faculty of Nutrition
Association Membership(s) (6):
NPO法人日本スポーツ栄養研究会
, 信州公衆衛生学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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