Rchr
J-GLOBAL ID:200901055214331150   Update date: Aug. 24, 2022

Yoshioka Yumi

ヨシオカ ユミ | Yoshioka Yumi
Affiliation and department:
Job title: Lecturer
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (3): 食生活 ,  栄養教育 ,  -栄養調査
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 2010 - 発芽玄米入り米飯給食の実態とその摂取が中学生の健康に与える影響
  • 2007 - 長野県における淡水魚の食習慣
  • 2003 - スポーツ選手への栄養サポート
  • 1996 - 大学生の食生活の実態調査および食育ランチの取り組み
  • -
MISC (20):
Lectures and oral presentations  (9):
  • 発芽玄米入り米飯給食の日常的な摂取が中学生の健康に及ぼす影響
    (日本家政学会第62回大会 2010)
  • 長野県東信地方における発芽玄米の学校給食への利用
    (第57回日本栄養改善学会 2010)
  • 長野県東信地方の高校生の淡水魚の食習慣
    (日本調理科学会平成21年度大会 2009)
  • 伝統食材「鯉」についてのアンケート調査 -長野県東信地方の高校生を対象としてー
    (第56回日本栄養改善学会 2009)
  • コイ刺身の食味と物性
    (日本調理科学会平成20年度大会 2008)
more...
Education (2):
  • - 1976 Kagawa Nutrition University Kagawa Nutrition University
  • - 1976 Kagawa Nutrition University Faculty of Nutrition
Association Membership(s) (6):
NPO法人日本スポーツ栄養研究会 ,  信州公衆衛生学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page