Shiraishi Yohei について
Bio’c, Co., Ltd, 111-1 Uchida, Muro-cho, Toyohashi City, Aichi, 441-8087, Japan について
Shiraishi Yohei について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Yoshizaki Yumiko について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Ono Toshifumi について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Yamato Hiroaki について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Okutsu Kayu について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Tamaki Hisanori について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Futagami Taiki について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Yoshihiro Sameshima について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Takamine Kazunori について
Division of Shochu Fermentation Technology, Education and Research Centre for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima City, 890-0065, Japan について
Journal of the Institute of Brewing について
蒸留 について
酵素 について
酵素活性度 について
GC-MS分析 について
ガスクロマトグラフィー について
エステル について
揮発分 について
焼酎 について
希釈 について
清酒 について
質量分析 について
酵母 について
日本 について
醸造 について
澱粉 について
米麹 について
ガスクロマトグラフィー-質量分析 について
ガスクロマトグラフィー-オルファクトメトリー について
米麹 について
焼酎 について
揮発性化合物 について
酒類一般 について
米 について
麹 について
誘導 について
焼酎 について
香り について