Zhou Zhilei について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, China について
Zhou Zhilei について
National Engineering Research Center for Chinese Rice Wine, Shaoxing 312000, Zhejiang, China について
Liu Shuangping について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, China について
Liu Shuangping について
National Engineering Research Center for Chinese Rice Wine, Shaoxing 312000, Zhejiang, China について
Kong Xiangwei について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, China について
Ji Zhongwei について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, China について
Ji Zhongwei について
National Engineering Research Center for Chinese Rice Wine, Shaoxing 312000, Zhejiang, China について
Han Xiao について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, China について
Han Xiao について
National Engineering Research Center for Chinese Rice Wine, Shaoxing 312000, Zhejiang, China について
Wu Jianfeng について
Research and Development Center, Jiangsu King’s Luck Brewery Joint-Stock Company Limited, Huaian 223411, Jiangsu, China について
Mao Jian について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, China について
Mao Jian について
National Engineering Research Center for Chinese Rice Wine, Shaoxing 312000, Zhejiang, China について
Journal of Chromatography A について
アルデヒド について
保持指数 について
最適化 について
匂い物質 について
クロマトグラム について
芳香成分 について
質量スペクトル について
キャラクタリゼーション について
酸素複素環化合物 について
脂肪酸 について
薬物 について
脂肪族アルデヒド について
嗅覚検査 について
フラン類 について
包括的二次元ガスクロマトグラフィー について
GC-O分析 について
鎮江香酢 について
芳香化合物 について
包括的2次元ガスクロマトグラフィー について
オルファクトメトリー について
有機化合物の各種分析 について
飛行時間 について
質量分析 について
ガスクロマトグラフィー-オルファクトメトリー について
包括的2次元ガスクロマトグラフィー について
香 について
酢 について
芳香 について
組成 について