研究者
J-GLOBAL ID:200901032665800862
更新日: 2022年08月20日
河塚 寛
コウヅカ ヒロシ | Kozuka Hiroshi
所属機関・部署:
旧所属 広島文教女子大学 人間科学部 人間栄養学科
旧所属 広島文教女子大学 人間科学部 人間栄養学科 について
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職名:
教授
研究分野 (1件):
食品科学
研究キーワード (2件):
食品化学
, Food Chemistry
競争的資金等の研究課題 (4件):
メロンの香り
カンキツの香り
Odor of Meleon Fruit
Odor of Citrus
MISC (35件):
Y Hayata, T Sakamoto, C Maneerat, XX Li, H Kozuka, K Sakamoto. Evaluation of aroma compounds contributing to muskmelon flavor in Porapak Q extracts by aroma extract dilution analysis. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2003. 51. 11. 3415-3418
Differential Recovery of Terpene Hydrocarbons and Oxygenated Compounds from Condensates Containing Essential Oil Discharged during Concentration of Citrus Juices Using a Ceramic Membrane. Food Sci. Technol. Res. 2003. 9. 1. 11-16
Evaluation of Aroma Compoinds Contributing to Muskmelon Flavor in Porapak Q Extracts by Aroma Extract Dilvtion Analysis. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2003. 51, 3415-3418
Koji SAKAMOTO, Kazuyoshi FUJII, Atsuhiko INOUE, Hiroshi KOZUKA, Hideaki OHTA. Differential Recovery of Terpene Hydrocarbons and Oxygenated Compounds from Condensates Containing Essential Oil Discharged during Concentration of Citrus Juices Using a Ceramic Membrane. Food Sci. Technol. Res. 2003. 9. 1. 11-16
C Maneerat, Y Hayata, H Kozuka, K Sakamoto, Y Osajima. Application of the Porapak Q column extraction method for tomato flavor volatile analysis. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2002. 50. 12. 3401-3404
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学歴 (4件):
- 1979 大阪府立大学 工学研究科 応用化学
- 1979 大阪府立大学
- 1977 大阪府立大学 工学部 応用化学
- 1977 大阪府立大学
学位 (2件):
工学博士 (大阪府立大学)
工学修士 (大阪府立大学)
所属学会 (2件):
国際柑橘学会
, 日本化学会
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