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J-GLOBAL ID:200902207632240746   整理番号:03A0212314

JPHC研究コホートIで使用した自記式食物摂取頻度調査票の妥当性研究のために食事記録法により評価した食物および栄養素摂取量

Food and Nutrient Intakes Assessed with Dietary Records for the Validation Study of a Self-administered Food Frequency Questionnaire in JPHC Study Cohort I.
著者 (8件):
資料名:
巻: 13  号: 1 Supplement  ページ: S.23-S.50  発行年: 2003年01月 
JST資料番号: L3909A  ISSN: 0917-5040  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
抄録/ポイント:
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前報の215人の参加者から得たデータより主要食物群および栄養...
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分類 (1件):
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栄養調査 
引用文献 (8件):
  • Ministry of Health and Welfare. Kokumin Eiyo no Genjou (Results of National Nutrition Survey, 1995). 1997
  • Science and Technology Agency. Standard Tables of Food Composition in Japan. 1982
  • Science and Technology Agency. Fatty acids, cholesterol, vitamin E composition table of Japanese foods. 1990
  • SASAKI, S. Development of substituted fatty acid food composition table for the use in nutritional epidemiologic studies for Japanese populations : its methodological background and the evaluation. J Epidemiol. 1999, 9, 190-207
  • TSUBONO, Y. A data-based approach for designing a semi-quantitative food frequency questionnaire for a population-based prospective study in Japan. J Epidemiol. 1995, 6, 45-53
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