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J-GLOBAL ID:200902248887632603   整理番号:04A0165695

関西のうす味・うす色食文化の形成とうすくち醤油の利用に関する研究(第1報)江戸期の料理本に見るしょうゆの出現数と地域性

Study on the Evolution of Dietary Habits Characterized by a Mild Taste and Light Coloring Related to the Use of Soy Sauce in the Kansai Area (Part 1) References Made to Soy Sauce Usage and Local Traits of the Authors of Cookery Books Published in the Edo Period
著者 (9件):
資料名:
巻: 37  号:ページ: 21-34  発行年: 2004年02月20日 
JST資料番号: Y0637A  ISSN: 1341-1535  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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1)76冊の江戸期料理本中のしょうゆの出現数は2808,たま...
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発酵調味料 
引用文献 (39件):
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