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J-GLOBAL ID:201002038172904076   整理番号:76A0261080

しょう油の香味成分 II しょう油の香味成分4-ヒドロキシ-2(または5)-エチル-5(または2)-メチル-3(2H)-フラノンの単離と同定

Studies on flavor components in Shoyu. II. Isolation and identification of 4-hydroxy-2(or 5)-ethyl-5(or 2)-methyl-3(2H)-furanone, as a flavor component in shoyu (soy sauce).
著者 (4件):
資料名:
巻: 40  号:ページ: 491-495  発行年: 1976年 
JST資料番号: G0021A  CODEN: ABCHA  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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しょう油から強い甘いかおりをもつ不安定な化合物を単離し,各種...
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