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J-GLOBAL ID:201102274445634479   整理番号:11A1468185

3つのグルテニン遺伝子座における対立遺伝子変異が冬コムギのパン生地特性と製パン品質に及ぼす影響

Effect of allelic variation in three glutenin loci on dough properties and bread-making qualities of winter wheat
著者 (8件):
資料名:
巻: 61  号:ページ: 281-287 (J-STAGE)  発行年: 2011年 
JST資料番号: Y0311B  ISSN: 1344-7610  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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倍加半数体(DH)系統を用いて,冬コムギにおける3つのグルテ...
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分類 (4件):
分類
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麦  ,  粉製品  ,  植物の生化学  ,  分子遺伝学一般 
引用文献 (33件):
  • American Association of Cereal Chemists (1995) Approved methods of the AACC, Method 10-09, The Association, St. Paul, MN.
  • Branlard, G. and M. Dardevet (1985) Diversity of grain proteins and bread wheat quality. I. Correlation between gliadin bands and flour quality characteristics. J. Cereal Sci. 3: 329–343.
  • Branlard, G., M. Dardevet, R. Saccomano, F. Lagoutte and J. Gourdon (2001) Genetic diversity of wheat storage proteins and bread wheat quality. Euphytica 119: 59–67.
  • Bushuk, W. (1980) The baking potential of Glenlea wheat. Can. J. Plant Sci. 60: 737–739.
  • Campbell, W.P., C.W. Wrigley, P.J. Cressey and C.R. Slack (1987) Statistical correlations between quality attributes and grain-protein compsition for 71 hexaploid wheats used as breeding parents. Creal Chem. 64: 293–299.
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