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J-GLOBAL ID:201402219227946451   整理番号:14A1495918

混練法により作製したパルミチン酸レチノール包括粉末の特質

Characterization of Retinyl Palmitate Encapsulation in a Mixture of Wall Materials, Cyclodextrin and Maltodextrin, by the Kneading Method
著者 (6件):
資料名:
巻: 61  号: 11  ページ: 536-542  発行年: 2014年11月15日 
JST資料番号: F0895A  ISSN: 1341-027X  CODEN: NSKKEF  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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混練法によりパルミチン酸レチノール(RETP)を包括粉末化し...
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分類 (2件):
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ビタミンA  ,  食品添加剤 
物質索引 (1件):
物質索引
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引用文献 (21件):
  • 1) Nedovic, V., Kalusevic, A., Manojlovic, V., Levic, S. and Bugarski, B., An overview of encapsulation technologies for food applications. Procedia Food Sci., 1, 1806-1815 (2011).
  • 2) Gharsallaoui, A., Roudaut, G., Chambin, O., Voilley, A. and Saurel R., Applications of spray-drying in microencapsulation of food ingredients : An overview. Food Res. Int., 40, 1107-1121 (2007).
  • 3) Stephane, A.D., Flavia, M.N. and Theodore P.L., Comparison of spray-drying, drum-drying and freeze-drying for β-carotene encapsulation and preservation. J. Food Sci., 62, 1158-1162 (1997).
  • 4) Ghosh, A., Biswas, S. and Ghosh, T., Preparation and evaluation of silymarin β-cyclodextrin molecular inclusion complexes. J. Young Pharm., 3, 205-210 (2011).
  • 5) Hadges A.R., Industrial applications of cyclodextrins. Chem. Rev., 98, 2035-2044 (1998).
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