Chizoba Ekezie Flora-Glad について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Chizoba Ekezie Flora-Glad について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Chizoba Ekezie Flora-Glad について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, China について
Sun Da-Wen について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Sun Da-Wen について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, China について
Sun Da-Wen について
Food Refrigeration and Computerized Food Technology (FRCFT), Agriculture and Food Science Centre, University College Dublin, National University of Ireland, Belfield, Dublin 4, Ireland について
Han Zhang について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Han Zhang について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Han Zhang について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, China について
Cheng Jun-Hu について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Cheng Jun-Hu について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Cheng Jun-Hu について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, China について
Trends in Food Science & Technology について
食品加工 について
赤外線加熱 について
電子照射 について
マイクロ波加熱 について
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製品品質 について
凍結 について
食品工業 について
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加工時間 について
食品 について
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食品製造・加工・保蔵法一般 について
食品の品質 について
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