Lin Lingshang について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology/Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou 225009, China について
Guo Dongwei について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Maize in Arid Area of Northwest Region, Ministry of Agriculture, Northwest A & F University, Yangling 712100, China について
Huang Jun について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology/Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou 225009, China について
Zhang Xudong について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Maize in Arid Area of Northwest Region, Ministry of Agriculture, Northwest A & F University, Yangling 712100, China について
Zhang Long について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology/Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou 225009, China について
Wei Cunxu について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology/Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou 225009, China について
Food Hydrocolloids について
消化 について
α-アミラーゼ について
アミロース について
アミロペクチン について
澱粉 について
加水分解 について
コーンスターチ について
側鎖 について
糊化 について
消化性 について
高アミロース澱粉 について
in vitro消化 について
難消化性澱粉 について
鎖長 について
酵素加水分解 について
トウモロコシ について
高アミロース澱粉 について
分子構造 について
酵素的加水分解 について
in vitro消化 について
アミロース について
トウモロコシ について
近交系 について
雑種 について
澱粉 について
分子構造 について
酵素的加水分解 について