Hashemi Seyed Mohammad Bagher について
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Fasa University, Fasa, Iran について
Mousavi Khaneghah Amin について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, Sao Paulo, Brazil について
Barba Francisco J. について
Nutrition and Food Science Area, Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy, Universitat de Valencia, Avda. Vicent Andres Estelles, s/n 46100 Burjassot, Valencia, Spain について
Nemati Zahra について
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Fasa University, Fasa, Iran について
Sohrabi Shokofti Samaneh について
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Fasa University, Fasa, Iran について
Alizadeh Fatemeh について
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Fasa University, Fasa, Iran について
Journal of Functional Foods について
酸化防止 について
抗細菌作用 について
ジュース飲料 について
フェノール類 について
発酵 について
乳酸桿菌属 について
Lactobacillus plantarum について
大腸菌O157 について
化学組成 について
酸性度 について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
ヒドロキシ酸 について
ポリカルボン酸 について
ヘキソース について
ケトース について
アルドース について
レモンジュース について
Lactobacillus plantarum について
甘いレモンジュース について
Citrus limetta について
E.coli O157:H7 について
S.Typhimurium について
食品の品質 について
食品の化学・栄養価 について
乳製品 について
生肉の品質と処理 について
食品の汚染 について
Lactobacillus について
発酵 について
Citrus について
化学組成 について
酸化 について
抗菌活性 について