Farmani Jamshid について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Engineering, Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University, PO box 578, Sari, Iran について
Edalatkhah Mahsa について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture and Food Science, Islamic Azad University-Ayatollah Amoli Branch, PO box 678, Amol, Iran について
Motamedzadegan Ali について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Engineering, Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University, PO box 578, Sari, Iran について
Mardani Mohsen について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Engineering, Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University, PO box 578, Sari, Iran について
International Journal of Dairy Technology について
微生物学 について
硬度 について
類似物質 について
乳脂肪 について
ヨーグルト について
植物油脂 について
カノーラ について
胡麻油 について
飽和脂肪酸 について
官能特性 について
テクスチャ について
乳製品 について
食品の品質 について
乳脂肪 について
置換 について
カノーラ について
ゴマ油 について
ヨーグルト について
類似体 について