Lianou Alexandra について
Laboratory of Food Microbiology and Hygiene, Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Forestry and Natural Environment, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki 54124, Greece について
Nychas George-John E. について
Laboratory of Microbiology and Biotechnology of Foods, Department of Food Science and Human Nutrition, School of Food, Biotechnology and Development, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, Athens 11855, Greece について
Koutsoumanis Konstantinos P. について
Laboratory of Food Microbiology and Hygiene, Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Forestry and Natural Environment, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki 54124, Greece について
Food Microbiology について
ダイズ について
耐酸性 について
不活性化 について
個体群 について
病原体 について
肉汁 について
表現型 について
サルモネラ属 について
培養 について
微生物学 について
ヘキソース について
アルドース について
酸ストレス について
菌株 について
定常期 について
Salmonella enterica について
酸適応 について
酸耐性応答 について
Salmonella enterica について
歪変動 について
食品の汚染 について
Salmonella について
株 について
適応 について
酸耐性 について
応答 について
表現型 について
変動性 について