WIJIT Nataporn について
Department of Chemistry and Center of Excellence for Innovation in Chemistry, Faculty of Science and Graduate School, Chiang Mai University について
PRASITWATTANASEREE Sukon について
Department of Statistics, Faculty of Science, Chiang Mai University について
MAHATHEERANONT Sugunya について
Department of Chemistry and Center of Excellence for Innovation in Chemistry, Faculty of Science and Graduate School, Chiang Mai University について
WOLSCHANN Peter について
Department of Pharmaceutical Technology and Biopharmaceutics, University of Vienna について
WOLSCHANN Peter について
Institute of Theoretical Chemistry, University of Vienna について
JIRANUSORNKUL Supat について
Department of Pharmaceutical Sciences, Chiang Mai University について
NIMMANPIPUG Piyarat について
Department of Chemistry and Center of Excellence for Innovation in Chemistry, Faculty of Science and Graduate School, Chiang Mai University について
Analytical Sciences について
統制索引語 について
米 について
揮発性有機化合物 について
代謝産物 について
GC-MS分析 について
保持時間 について
主成分分析 について
相関 について
タイ王国 について
回帰分析 について
核間距離 について
自己相関関数 について
分子記述子 について
香り米 について
QSRR【相関】 について
定量的構造保持相関 について
主成分回帰分析 について
Fragrant rice について
GC-MS について
QSRR について
molecular descriptor について
食品の分析 について
有機化合物の各種分析 について
分子記述子 について
香り米 について
揮発性 について
代謝産物 について
GC について
保持時間 について
推定 について