Cheng Weiwei について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Cheng Weiwei について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Cheng Weiwei について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Sun Da-Wen について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
Food Refrigeration and Computerized Food Technology (FRCFT), Agriculture and Food Science Centre, University College Dublin, National University of Ireland, Belfield, Dublin 4, Ireland について
Pu Hongbin について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Pu Hongbin について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Pu Hongbin について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Wei Qingyi について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Wei Qingyi について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Wei Qingyi について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Food Chemistry について
簡素化 について
トレーサビリティ について
次元縮小 について
塩漬 について
画像 について
遺伝的アルゴリズム について
画素 について
豚肉 について
部分最小二乗法 について
波長 について
揮発性塩基窒素 について
決定係数 について
生肉 について
ハイパースペクトル画像 について
変数選択 について
スペクトルイメージング について
化学腐敗 について
トレーサビリティ について
処理した肉 について
塩 について
調理 について
遺伝的アルゴリズム部分最小二乗法 について
食品の分析 について
生肉の品質と処理 について
変数選択 について
ハイパースペクトル画像 について
開発 について
マルチスペクトル について
豚肉 について
食肉 について
化学 について
腐敗 について
トレーサビリティ について