Lin Lin について
School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei 230009, Anhui, China について
Lin Lin について
Key Laboratory for Agricultural Products Processing of Anhui Province, Hefei 230009, Anhui, China について
Regenstein Joe M. について
Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, NY 14950-7201, USA について
Lv Shun について
School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei 230009, Anhui, China について
Lv Shun について
Key Laboratory for Agricultural Products Processing of Anhui Province, Hefei 230009, Anhui, China について
Lu Jianfeng について
School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei 230009, Anhui, China について
Lu Jianfeng について
Key Laboratory for Agricultural Products Processing of Anhui Province, Hefei 230009, Anhui, China について
Jiang Shaotong について
School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei 230009, Anhui, China について
Jiang Shaotong について
Key Laboratory for Agricultural Products Processing of Anhui Province, Hefei 230009, Anhui, China について
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