Bonatsou Stamatoula について
Laboratory of Microbiology and Biotechnology of Foods, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, 11855 Athens, Greece について
Iliopoulos Vasilis について
Laboratory of Microbiology and Biotechnology of Foods, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, 11855 Athens, Greece について
Mallouchos Athanasios について
Laboratory of Food Chemistry and Analysis, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, 11855 Athens, Greece について
Gogou Eleni について
Laboratory of Food Chemistry and Technology, School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens, Zografou Campus, 5 Iroon Polytechneiou, Athens 15780, Greece について
Oikonomopoulou Vasiliki について
Laboratory of Process Analysis and Design, School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens, Zografou Campus, 5 Iroon Polytechneiou, Athens 15780, Greece について
Krokida Magdalini について
Laboratory of Process Analysis and Design, School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens, Zografou Campus, 5 Iroon Polytechneiou, Athens 15780, Greece について
Taoukis Petros について
Laboratory of Food Chemistry and Technology, School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens, Zografou Campus, 5 Iroon Polytechneiou, Athens 15780, Greece について
Panagou Efstathios Z. について
Laboratory of Microbiology and Biotechnology of Foods, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, 11855 Athens, Greece について
Food Microbiology について
揮発分 について
ブライン について
発酵 について
官能検査 について
前処理 について
塩水 について
塩化ナトリウム について
滴定酸度 について
グルコースシロップ について
乳酸菌 について
オリーブ について
有機酸 について
浸漬 について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
第二アルコール について
ヒドロキシ酸 について
浸透圧脱水 について
果実とその加工品 について
ブラック について
オリーブ について
発酵 について
プロファイル について
グルタミン酸 について
ナトリウム について
塩化ナトリウム について
発酵処理 について
部分置換 について
浸透脱水 について