TADA Ipputa について
Department of Genetics, School of Life Science, The Graduate University of Advanced Studies, Mishima, Shizuoka 411-8540, Japan について
TANIZAWA Yasuhiro について
Center for Information Biology, National Institute of Genetics, Mishima, Shizuoka 411-8540, Japan について
ENDO Akihito について
Department of Food and Cosmetic Science, Faculty of Bioindustry, Tokyo University of Agriculture, Abashiri, Hokkaido 099-2493, Japan について
TOHNO Masanori について
National Agriculture and Food Research Organization, National Institute of Livestock and Grassland Science, Tochigi 329-2793, Japan について
ARITA Masanori について
Center for Information Biology, National Institute of Genetics, Mishima, Shizuoka 411-8540, Japan について
ARITA Masanori について
RIKEN Center for Sustainable Resource Science, Yokohama, Kanagawa 230-0045, Japan について
Bioscience of Microbiota, Food and Health (Web) について
ゲノム について
乳酸桿菌属 について
抄録等の続きを表示するにはログインが必要です。なお医療系文献の抄録につきましてはアカウント情報にて「医療系文献の抄録等表示の希望」を設定する必要があります。
comparative genomics について
Lactobacillus gasseri について
gassericin T について
quorum sensing について
微生物形態学・分類学 について
遺伝子の構造と化学 について
Lactobacillus について
ゲノム について