Seliwiorstow T. について
Ghent University, Faculty of Veterinary Medicine, Department of Veterinary Public Health and Food Safety, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke, Belgium について
Seliwiorstow T. について
Ghent University, Faculty of Bioscience Engineering, Department of Food Safety and Food Quality, Coupure Links 653, 9000 Gent, Belgium について
De Zutter L. について
Ghent University, Faculty of Veterinary Medicine, Department of Veterinary Public Health and Food Safety, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke, Belgium について
Houf K. について
Ghent University, Faculty of Veterinary Medicine, Department of Veterinary Public Health and Food Safety, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke, Belgium について
Botteldoorn N. について
Scientific Institute of Public Health, Juliette Wytsmanstraat 14, 1050 Brussels, Belgium について
Bare J. について
Ghent University, Faculty of Veterinary Medicine, Department of Veterinary Public Health and Food Safety, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke, Belgium について
Bare J. について
Veterinary and Agrochemical Research Centre (CODA-CERVA), Groeselenberg 99, 1180 Ukkel, Belgium について
Van Damme I. について
Ghent University, Faculty of Veterinary Medicine, Department of Veterinary Public Health and Food Safety, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke, Belgium について
International Journal of Food Microbiology について
寒天 について
家禽肉 について
小売 について
Campylobacter について
適応性 について
肉汁 について
培養 について
凍結 について
単離 について
性能比較 について
生肉の品質と処理 について
食品の汚染 について
汚染 について
冷凍 について
家禽肉 について
Campylobacter について
SPP について
ブロス について
修飾 について
単離 について
性能比較 について