Ketto Isaya Appelesy について
Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science (IKBM), Norwegian University of Life Sciences (NMBU), P.O Box 5003, N-1432 Ås, Norway について
Knutsen Tim Martin について
Centre for Integrative Genetics (CIGENE), Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences, P.O Box 5003, N-1432 Ås, Norway について
Oyaas Jorun について
TINE Meieriet Tunga, Filterfermentor, P.O Box 2490, Suppen 7005, Trondheim, Norway について
Heringstad Bjorg について
Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences, P.O Box 5003, N-1432 Ås, Norway について
Heringstad Bjorg について
Geno Breeding and A.I. Association, P.O Box 5003, N-1432 Ås, Norway について
Ådnoy Tormod について
Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences, P.O Box 5003, N-1432 Ås, Norway について
Devold Tove Gulbrandsen について
Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science (IKBM), Norwegian University of Life Sciences (NMBU), P.O Box 5003, N-1432 Ås, Norway について
Skeie Siv B. について
Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science (IKBM), Norwegian University of Life Sciences (NMBU), P.O Box 5003, N-1432 Ås, Norway について
International Dairy Journal について
カゼインミセル について
牛乳 について
乳タンパク質 について
凝固 について
レンネット について
カゼイン について
遺伝子型 について
凝乳 について
β-ラクトグロブリン について
ノルウェーレッド について
チーズ について
乳製品 について
食品蛋白質 について
乳蛋白質 について
多型 について
ノルウェー について
レッド について
牛 について
凝乳 について
組成 について
カゼインミセル について
塩 について
分布 について