Zhang Lu について
Suzhou Key Lab of Green Chemical Engineering, School of Chemical and Environmental Engineering, College of Chemistry, Chemical Engineering and Materials Science, Soochow University, Suzhou City, Jiangsu 215123, PR China について
Zhang Lu について
Food Process Engineering Group, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708WG Wageningen, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands について
Putranto Aditya について
Department of Chemical Engineering, Monash University, Clayton Campus, Victoria 3800, Australia について
Zhou Weibiao について
Food Science and Technology Programme, Department of Chemistry, National University of Singapore, 3 Science Drive 3, 117543 Singapore, Singapore について
Boom Remko M. について
Food Process Engineering Group, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708WG Wageningen, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands について
Schutyser Maarten A.I. について
Food Process Engineering Group, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708WG Wageningen, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands について
Chen Xiao Dong について
Suzhou Key Lab of Green Chemical Engineering, School of Chemical and Environmental Engineering, College of Chemistry, Chemical Engineering and Materials Science, Soochow University, Suzhou City, Jiangsu 215123, PR China について
Food and Bioproducts Processing について
モデリング について
含水量 について
色差 について
数学モデル について
速度論 について
品質 について
線形性 について
製パン について
反応工学 について
地殻 について
明度 について
褐変 について
初期胚発生 について
地殻の厚さ について
小型パン について
ベーキング について
褐変速度論 について
空間反応工学アプローチ(S REA) について
モデリング について
粉製品 について
節約 について
研究 について
製パン について
褐変 について
動力学 について
数学的モデル について