Penaranda Irene について
Department of Food Science and Technology, Veterinary Faculty, University of Murcia, Espinardo, 30071, Murcia, Spain について
Garrido Ma Dolores について
Department of Food Science and Technology, Veterinary Faculty, University of Murcia, Espinardo, 30071, Murcia, Spain について
Egea Macarena について
Department of Food Science and Technology, Veterinary Faculty, University of Murcia, Espinardo, 30071, Murcia, Spain について
Diaz Pedro について
Department of Food Science and Technology, Veterinary Faculty, University of Murcia, Espinardo, 30071, Murcia, Spain について
Alvarez Daniel について
Department of Food Science and Technology, Veterinary Faculty, University of Murcia, Espinardo, 30071, Murcia, Spain について
Oliver Ma Angeles について
IRTA-Monells, Product Quality Program, Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Girona, Spain について
Linares Ma Belen について
Department of Food Science and Technology, Veterinary Faculty, University of Murcia, Espinardo, 30071, Murcia, Spain について
Meat Science について
生肉の品質と処理 について
アンドロステノン について
去勢 について
雄ブタ について
肉 について
知覚 について