Xia Kexin について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, National Engineering Research Center of Seafood, Qinggongyuan, 1, Ganjingzi District, Dalian 116034, People’s Republic of China について
Xia Kexin について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Xia Kexin について
Liaoning Key Laboratory of Seafood Science and Technology, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, National Engineering Research Center of Seafood, Qinggongyuan, 1, Ganjingzi District, Dalian 116034, People’s Republic of China について
Huang Linlin について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, National Engineering Research Center of Seafood, Qinggongyuan, 1, Ganjingzi District, Dalian 116034, People’s Republic of China について
Huang Linlin について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Huang Linlin について
Liaoning Key Laboratory of Seafood Science and Technology, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Song Yukun について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, National Engineering Research Center of Seafood, Qinggongyuan, 1, Ganjingzi District, Dalian 116034, People’s Republic of China について
Song Yukun について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Song Yukun について
Liaoning Key Laboratory of Seafood Science and Technology, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Zhu Bei-Wei について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, National Engineering Research Center of Seafood, Qinggongyuan, 1, Ganjingzi District, Dalian 116034, People’s Republic of China について
Zhu Bei-Wei について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Zhu Bei-Wei について
Liaoning Key Laboratory of Seafood Science and Technology, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Tan Mingqian について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, National Engineering Research Center of Seafood, Qinggongyuan, 1, Ganjingzi District, Dalian 116034, People’s Republic of China について
Tan Mingqian について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Tan Mingqian について
Liaoning Key Laboratory of Seafood Science and Technology, Dalian, 116034, People’s Republic of China について
Journal of Food Processing and Preservation について
可視化 について
主成分分析 について
非破壊分析 について
果肉 について
NMR【磁気共鳴】 について
NMRイメージング について
煮込 について
咀嚼性 について
動水力学 について
ヒラメ について
移動度 について
調理 について
フライイング について
沸騰 について
ケモメトリックス について
肉製品 について
野菜とその加工品 について
食品一般 について
食品製造・加工・保蔵法一般 について
フライイング について
沸騰 について
煮込み について
プロセス について
ヒラメ について
肉 について
水動力学 について
色 について
テクスチャ について
低磁場 について
NMR について
MRI について
研究 について