Zhou Qin について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Li Xiangnan について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Yang Jianting について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhou Longjing について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Cai Jian について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Wang Xiao について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Dai Tingbo について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Cao Weixing について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Jiang Dong について
National Technique Innovation Center for Regional Wheat Production, National Engineering and Technology Center for Information Agriculture, Key Laboratory of Crop Physiology and Ecology in Southern China, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Journal of Cereal Science について
アルブミン について
澱粉 について
澱粉粒 について
アミロース について
ベーキング について
空間分布 について
グリアジン について
アミロペクチン について
品質 について
ビスケット について
コムギ について
高分子量 について
グルテニン について
粉体 について
小麦粒 について
粉製品 について
コムギ について
穀粒 について
蛋白質 について
澱粉 について
空間的分布 について
パン について
ビスケット について
ベーキング について