Shin Hee Soon について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Shin Hee Soon について
Division of Nutrition and Metabolism Research, Korea Food Research Institute, Seongnam-si 13539, Korea について
Shin Hee Soon について
Department of Food Biotechnology, University of Science and Technology (UST), Daejeon 34113, Korea について
Satsu Hideo について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Satsu Hideo について
Department of Biotechnology, Faculty of Engineering, Maebashi Institute of Technology, Gunma 371-0816, Japan について
Bae Min-Jung について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Bae Min-Jung について
Institutes of Entrepreneurial BioConvergence, Seoul National University, Seoul 08826, Korea について
Totsuka Mamoru について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Shimizu Makoto について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Shimizu Makoto について
Department of Nutritional Science, Tokyo University of Agriculture, Tokyo 156-8502, Japan について
Nutrients (Web) について
酸化ストレス について
NFκB について
フェノール類 について
コーヒー について
インターロイキン8 について
軽鎖 について
ヒト について
転座 について
捕獲 について
過酸化水素 について
消炎作用 について
リン酸化 について
細胞遺伝現象 について
オレフィン化合物 について
多価フェノール について
不飽和カルボン酸 について
脂環式アルコール について
カルボン酸エステル について
ヒドロキシ酸 について
ポリオール について
p65 について
クロロゲン酸 について
コーヒー酸 について
インターロイキン-8 について
核因子κB について
プロテインキナーゼD について
活性酸素種 について
カテコール基 について
酵素一般 について
細胞生理一般 について
消炎薬の基礎研究 について
カテコール について
ヒト について
腸細胞 について
クロロゲン酸 について
カフェー酸 について
NFκB について
IL について
シグナル伝達経路 について
活性酸素種 について
捕捉 について