Zhu Danshi について
College of Food Science and Technology, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Ren Xiaojun について
College of Food Science and Technology, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Wei Liwei について
College of Food Science and Technology, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Cao Xuehui について
College of Food Science and Technology, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Ge Yonghong について
College of Food Science and Technology, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
College of Food Science and Technology, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, 121013, China について
Scientia Horticulturae について
エステル について
果実フレーバー について
旨味 について
酸味 について
主成分分析 について
塩味 について
揮発分 について
GC-MS分析 について
品種 について
固相微量抽出 について
線形判別分析 について
品質指標 について
電子舌 について
電子鼻 について
リンゴ品種 について
フレーバ について
電子鼻 について
電子舌 について
SPME/GC-MS について
(E)-2-ヘキセナール について
電子鼻 について
電子舌 について
リンゴ について
果実フレーバ について
差異 について
共同 について
分析 について