Xiao Min について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Yi Jianyong について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Bi Jinfeng について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Zhao Yuanyuan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Peng Jian について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Hou Chunhui について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Hou Chunhui について
College of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China について
Lyu Jian について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Zhou Mo について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Journal of Food Quality について
硬度 について
多糖類 について
ペクチン について
圧力損失 について
体積率 について
構造特性 について
乾式法 について
赤外線乾燥 について
細胞壁 について
モル質量 について
水抽出 について
再水和 について
質感 について
果実とその加工品 について
乾燥プロセス について
細胞壁 について
多糖類 について
修飾 について
リンゴ について
テクスチャ について