Wang Yao について
School of Medical Instrument and Food Engineering, University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai, China について
Wang Yao について
Laboratory of Food Nutritional Science, Graduate School of Fisheries and Environmental Sciences, Nagasaki University, Nagasaki, Japan について
Wang Qin について
School of Life Sciences, Xiamen University, Xiamen, China について
Hirasaka Katsuya について
Laboratory of Food Nutritional Science, Graduate School of Fisheries and Environmental Sciences, Nagasaki University, Nagasaki, Japan について
Hirasaka Katsuya について
Organization for Marine Science and Technology, Nagasaki University, Nagasaki, Japan について
Hara Kenji について
Faculty of Food and Nutrition, Kyushu Nutrition Welfare University, Fukuoka, Japan について
Taniyama Shigeto について
Laboratory of Food Nutritional Science, Graduate School of Fisheries and Environmental Sciences, Nagasaki University, Nagasaki, Japan について
Tachibana Katsuyasu について
Laboratory of Food Nutritional Science, Graduate School of Fisheries and Environmental Sciences, Nagasaki University, Nagasaki, Japan について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
ATPアーゼ について
ミオシン について
アクチン について
筋線維 について
アクトミオシン について
アデニンヌクレオチド について
リボヌクレオチド について
サブタイプ について
超沈殿 について
伸展 について
普通筋 について
アクトミオシン について
Mg2+-ATPアーゼ について
Rigor Mortis について
超降水 について
筋線維型 について
動物性水産食品 について
生肉の品質と処理 について
アデノシン三リン酸 について
魚類 について
普通筋 について
アクトミオシン について
筋線維 について