Herawati Dian について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Bogor Agricultural University (IPB), Bogor, Indonesia について
Herawati Dian について
Southeast Asian Food and Agricultural Science and Technology Center, Bogor Agricultural University (IPB), Bogor, Indonesia について
Giriwono Puspo Edi について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Bogor Agricultural University (IPB), Bogor, Indonesia について
Giriwono Puspo Edi について
Southeast Asian Food and Agricultural Science and Technology Center, Bogor Agricultural University (IPB), Bogor, Indonesia について
Dewi Fitriya Nur Annisa について
Primate Research Center, Bogor Agricultural University (IPB), Bogor, Indonesia について
Kashiwagi Takehiro について
Department of Agricultural Chemistry, Faculty of Agricultural and Marine Science, Kochi University, Monobe, Nankoku, Kochi, Japan について
Andarwulan Nuri について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Bogor Agricultural University (IPB), Bogor, Indonesia について
Andarwulan Nuri について
Southeast Asian Food and Agricultural Science and Technology Center, Bogor Agricultural University (IPB), Bogor, Indonesia について
Food Science and Biotechnology について
生物活性 について
コーヒー について
メラノイジン について
臨界 について
媒質 について
醸造 について
インドネシア共和国 について
コーヒー豆 について
水分活性 について
フェノール類 について
亀裂 について
物理化学的性質 について
抗酸化活性 について
Coffea canephora について
ラクタム について
中枢興奮薬 について
ウレア化合物 について
ばい焼煎コーヒー について
ばい焼 について
水分活性 について
生物活性化合物 について
抗酸化活性 について
食品の化学・栄養価 について
臨界 について
焙焼 について
ロブスタコーヒー について
豆 について
生物活性 について
含有量 について
抗酸化活性 について