Chen Si について
College of Horticulture, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Chen Si について
FAFU-UCR Joint Center for Horticultural Biology and Metabolomics, Fujian Provincial Key Laboratory of Haixia Applied Plant Systems Biology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Liu Huihui について
College of Horticulture, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Liu Huihui について
FAFU-UCR Joint Center for Horticultural Biology and Metabolomics, Fujian Provincial Key Laboratory of Haixia Applied Plant Systems Biology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zhao Xiaoman について
College of Horticulture, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zhao Xiaoman について
FAFU-UCR Joint Center for Horticultural Biology and Metabolomics, Fujian Provincial Key Laboratory of Haixia Applied Plant Systems Biology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Li Xinlei について
College of Horticulture, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Shan Wenna について
College of Horticulture, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Shan Wenna について
FAFU-UCR Joint Center for Horticultural Biology and Metabolomics, Fujian Provincial Key Laboratory of Haixia Applied Plant Systems Biology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Wang Xiaxia について
FAFU-UCR Joint Center for Horticultural Biology and Metabolomics, Fujian Provincial Key Laboratory of Haixia Applied Plant Systems Biology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Wang Shanshan について
FAFU-UCR Joint Center for Horticultural Biology and Metabolomics, Fujian Provincial Key Laboratory of Haixia Applied Plant Systems Biology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Yu Wenquan について
Fujian Academy of Agriculture Science, Fuzhou 350002, China について
Yang Zhenbiao について
FAFU-UCR Joint Center for Horticultural Biology and Metabolomics, Fujian Provincial Key Laboratory of Haixia Applied Plant Systems Biology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Yang Zhenbiao について
Center for Plant Cell Biology, Institute of Integrated Genome Biology, and Department of Botany and Plant Sciences, University of California, Riverside, CA 92521, USA について
Yu Xiaomin について
FAFU-UCR Joint Center for Horticultural Biology and Metabolomics, Fujian Provincial Key Laboratory of Haixia Applied Plant Systems Biology, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Food Research International について
渋味 について
リン酸 について
揮発分 について
代謝産物 について
アミノ酸 について
基質 について
酸化重合 について
脂肪酸 について
前駆体 について
テルペノイド について
ウーロン茶 について
品質 について
芳香族化合物 について
ピロリン酸 について
品質管理 について
ウーロン茶 について
茶加工 について
メタボロミクス について
UPLC-QTOF MS について
GC-TOF MS について
tast について
アロマ について
アルカロイドし好飲料 について
標的 について
メタボロミクス について
分析 について
ウーロン茶 について
揮発性 について
非揮発性 について
代謝産物 について
動的変化 について