Kurata Masashi について
Division of Integrated Life Sciences, Graduate School of Biostudies, Kyoto University, Kyoto 606-8502, Japan について
Kurata Masashi について
Department of Oral and Maxillofacial Surgery, Graduate School of Medical Sciences, Nagoya City University, Nagoya 467-8601, Japan について
Fujiwara Naoko について
Division of Integrated Life Sciences, Graduate School of Biostudies, Kyoto University, Kyoto 606-8502, Japan について
Fujita Ken-ichi について
Division of Integrated Life Sciences, Graduate School of Biostudies, Kyoto University, Kyoto 606-8502, Japan について
Yamanaka Yasutaka について
Division of Integrated Life Sciences, Graduate School of Biostudies, Kyoto University, Kyoto 606-8502, Japan について
Seno Shigeto について
Department of Bioinformatic Engineering, Graduate School of Information Science and Technology, Osaka University, Osaka 565-0871, Japan について
Kobayashi Hisato について
NODAI Genome Research Center, Tokyo University of Agriculture, Tokyo 156-8502, Japan について
Miyamae Yusaku について
Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba, Ibaraki 305-8572, Japan について
Takahashi Nobuyuki について
Department of Nutritional Science and Food Safety, Tokyo University of Agriculture, Tokyo 156-8502, Japan について
Shibuya Yasuyuki について
Department of Oral and Maxillofacial Surgery, Graduate School of Medical Sciences, Nagoya City University, Nagoya 467-8601, Japan について
Masuda Seiji について
Division of Integrated Life Sciences, Graduate School of Biostudies, Kyoto University, Kyoto 606-8502, Japan について
iScience について
感受性 について
食品 について
RNA【核酸】 について
タンパク質 について
フラボノイド について
イントロン について
腫瘤形成 について
発癌 について
増殖阻害 について
表現型 について
腫瘍細胞 について
分子生物学 について
mRNA について
酸素複素環化合物 について
多価フェノール について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
分子生物学 について
遺伝子発現 について
食物 について
アピゲニン について
ルテオリン について
スプライス部位 について
イントロン について
mRNAスプライシング について
調節 について