Ichikawa Eri について
Sake Research Center and Product Development Department, Asahi Sake Brewing Co. Ltd, Nagaoka, Japan について
Ichikawa Eri について
Department of Molecular Biotechnology, Graduate School of Advanced Sciences of Matter, Hiroshima University, Higashi-Hiroshima, Japan について
Hirata Shougo について
Department of Molecular Biotechnology, Graduate School of Advanced Sciences of Matter, Hiroshima University, Higashi-Hiroshima, Japan について
Hirata Shougo について
National Research Institute of Brewing, Higashi-Hiroshima, Japan について
Hata Yuko について
National Research Institute of Brewing, Higashi-Hiroshima, Japan について
Yazawa Hisashi について
National Research Institute of Brewing, Higashi-Hiroshima, Japan について
Tamura Hiroyasu について
Sake Research Center and Product Development Department, Asahi Sake Brewing Co. Ltd, Nagaoka, Japan について
Kaneoke Mitsuoki について
Niigata Prefectural Sake Research Institute, Niigata, Japan について
Kaneoke Mitsuoki について
Sakeology Center, Niigata University, Niigata, Japan について
Iwashita Kazuhiro について
Department of Molecular Biotechnology, Graduate School of Advanced Sciences of Matter, Hiroshima University, Higashi-Hiroshima, Japan について
Iwashita Kazuhiro について
National Research Institute of Brewing, Higashi-Hiroshima, Japan について
Hirata Dai について
Sake Research Center and Product Development Department, Asahi Sake Brewing Co. Ltd, Nagaoka, Japan について
Hirata Dai について
Department of Molecular Biotechnology, Graduate School of Advanced Sciences of Matter, Hiroshima University, Higashi-Hiroshima, Japan について
Hirata Dai について
Sakeology Center, Niigata University, Niigata, Japan について
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry について
清酒 について
代謝産物 について
製品品質 について
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麹 について
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